دستور غذای مادربزرگ: برش های قهوه با بدنه به صورت کرم
من دستوری برای تکه های قهوه دریافت کردم که مادربزرگ دوستم می پزد و همه می گویند دوستشان دارند. و از آنجایی که من نمی توانم دستور العمل های مادربزرگ ها را تحمل کنم، مجبور شدم آن را امتحان کنم.
من واقعاً دستور پخت مادربزرگم را دوست دارم، اما گاهی اوقات پختن طبق آنها دشوارتر است. وقتی به این واقعیت فکر میکنم که اغلب مجبوریم دستور العملها را در کتابهای آشپزی قدیمی رمزگشایی کنیم، روشها آنقدر که امروزه به آن عادت کردهایم با جزئیات توصیف نمیشوند. در کتابهای آشپزی قدیمی، معمولاً حتی فهرستی از مواد یا اطلاعات مهمی در مورد دما و زمان پخت پیدا نمیکنید.
مقاله را بخوانید که نه تنها با دستور العمل های مادربزرگ، بلکه در مورد وزن و اندازه گیری مواد نیز به شما کمک می کند .
مثلاً مادربزرگم خیلی چیزها را در آشپزی و شیرینی پزی آنقدر بدیهی می داند که هیچ وقت فکر نمی کند به من بگوید یا در کتاب دستور پخت بنویسد. بنابراین وقتی از او دستور غذا میخواهم، با او به آشپزخانه میروم و همه چیز را با دقت زیر نظر میگیرم، آن را یادداشت میکنم و احتمالاً وزن میکنم. مادربزرگ من متخصص است، به خصوص در پخت و پز، و دستور غذا (نه تنها) برای کیک های والاشی او یک گنج تمام شده است که می خواهم با دقت ثبت کنم. خوب، شما مطمئناً آن را می دانید، همه ما بهترین دستور غذا را از مادربزرگ خود داریم.
دستور تهیه برش های قهوه چیبو تا شده
دستور تهیه این تکه های قهوه تا شده از مادربزرگ من نیست، بلکه از مادربزرگ یکی از دوستانم است. بنابراین این بار فقط به خود دفترچه اکتفا کردم و نتوانستم چیزی بپرسم. در زیر دستور غذا را می بینید که مطابق طرز تهیه من نوشته شده است و همه چیز عالی شد.
اسپرسو باریستا – 1 کیلوگرم دانه قهوه
رومیزی ژاکارد سایز استاندارد 140*180 سانتی متر
سرویس ظروف 10 عددی
کارد و چنگال ست 20 عددی رنگ استیل
مواد لازم برای خمیر:
- 140 میلی لیتر شیر
- 600 گرم آرد ساده
- 150 گرم کره
- 25 گرم شکر
- 1 بکینگ پودر
- 2 عدد تخم مرغ
مواد لازم برای خامه:
- 250 گرم کره نرم شده
- شکر وانیلی 1 عدد
- یک قطعه پیکره
- 240 میلی لیتر قهوه قوی ( از 2 کپسول قهوه ساز کپسولی استفاده کنید )
- 7 قاشق رم
- + حدود 220 گرم مربای زردآلو یا توت برای پخش روی بدن
- + 120 گرم شکلات تیره مرغوب برای ریختن
- + آجیل برای تزئین
قهوه ساز اهرمی »لاپرسا« استیل ضد زنگ
حوله ظرف 2 عدد
ست برای تهیه و پخت غذا
من از این که چقدر شکر در برش ها کم بود شگفت زده شدم و حتی بیشتر از این تعجب کردم که واقعاً به اندازه کافی بود. اما اگر یک شیرینی سرسخت هستید، شاید کمی شکر به خامه اضافه کنید.
رویکرد:
- از تمام مواد ذکر شده خمیر صافی درست کنید که به خوبی به هم بچسبد و در عین حال خیلی چسبناک نباشد.
- خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و آنها را به شکل ورقه های نازک در آورید. می توانید از قالب های کوچکتر یا قالب های کیک استفاده کنید.
- ورقه های خمیر را به مدت 20 دقیقه با هوای گرم در فر گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
- بعد از پخت یک ورقه را کنار بگذارید و وقتی کاملا خنک شد آن را خرد کنید و با قهوه و رم مخلوط کنید.
- خامه را آماده کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود، سپس مخلوط ورقه خرد شده را هم بزنید.
- روی یکی از ورقه های باقی مانده یک لایه ضخیم مربا بمالید و خامه را روی آن لایه برداری کنید. با آخرین بدنه ببندید.
- شکلات را در حمام آب ذوب کرده و روی دسر بریزید. در پایان همه چیز را با آجیل تزئین کنید. من آنها را به طور کامل در آنجا قرار دادم، اما می توانید آنها را هم خرد کنید.
مجموعه ای از ابزار پخت
Eduscho Espresso Intenso – 500 گرم دانه قهوه
قاب پخت فولاد ضد زنگ
سینی فر با درب
بهتر است برش ها را مثلا از یک روز قبل آماده کنید و بگذارید آنقدر در یخچال بماند تا ورقه های لاشه به خوبی نرم شوند. قبل از سرو، توصیه می کنم دسر را از قبل از یخچال خارج کنید تا کرم زمان نرم شود.
- ۰۲/۱۲/۲۰