گوشتکوب و بیفتک کوب
گوشتکوب یا لهکُن، از وسایل آشپزی و آشپزخانه است و کاربرد آن برای له کردن مواد غذایی به ویژه گوشت است. در ایران برای کوبیدن مواد موجود در آبگوشت، دیزی، گوشت و نخودآب کاربرد دارد. گوشتکوب انواع چوبی، سفالی، سنگی، پلاستیکی و فلزی از انواع آلیاژها از جمله آلومینیوم، برنج و... دارد.
یفتک کوب ها در انواع مختلفی تولید می شوند که نمونههای دندانه دار و گوشتکوبی رایج ترین آنها هستند:
- بیفتک کوب منگنه ای (دندانه دار): این بیفتک کوب ها از نظر ظاهری شبیه منگنه بوده و یک ابزار حرفهای و کارآمد برای کوبیدن گوشت هستند. دندان های این ابزار به گونه ای است که هرگز گوشت را له نکرده و تنها مقداری از آن را فرو می برد. همانطور که می دانید گوشت بیفتک باید به خوبی کوبیده شود و یا بهتر است بگوییم پرس شود. بیفتک کوب ها این کار را به خوبی انجام داده و باعث میشوند تا طعم بیفتک لذیذ شود.
- بیفتک کوب گوشت کوبی: این بیفتک کوب ها شبیه به گوشت کوب هستند با این تفاوت که سطح آنها به صورت دندانه دار است. دسته بلند آنها باعث شده تا هنگام کوبیدن نیروی کمی به بازو ها وارد شود. امری که کوبیدن بیفتک را راحت کرده و هرگز باعث خستگی دست نمی شود.
- ۰۲/۰۲/۲۴