ترازو آشپزخانه
به ترازو رومیزی اطلاق می گردد که معمولا به صورت کاسه ای در آشپزخانه ی منازل مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به ترازو کاسه ای نیز معرفی می گردد که در دو مدل ترازو عقربه ای و ترازو دیجیتال در حال تولید است و دارای تنوع بالا در مدل های گوناگون است .
ترازو آشپزخانه برای توزین مواد مصرفی در آشپزخانه ی منازل مورد استفاده قرار می گیرد ، با توجه به ظرفیت ، می توان ترازو را در گروه ترازو گرمی نیز معرفی نمود ، در این مورد نیاز نیست که دقت توزین بسیار بالا باشد و اگر ترازو دارای دقت توزین 1 گرم باشد برای مواد مصرفی در آشپزخانه کافی است .
استفاده از ترازو دیجیتالی برای اندازه گیری مواد در آشپزی است که موجب می گردد تا اندازه ی مواد صحیح باشد و در نتیجه غذای آماده شده با رعایت اندازه ی مواد تهیه گردد و دارای مزه ای لذت بخش باشد ، این دستگاه با عنوان ترازو خانگی نیز در فروشگاه عرضه می گردد و ظرفیت دستگاه در آشپزخانه بین 2 تا 5 کیلو گرم می باشد .
- ۰۲/۰۱/۱۴