بهترین سایتهای ایرانی

بهترین سایتهای ایرانی

بهترین سایتهای ایرانی

بهترین سایتهای ایرانی

  • ۰
  • ۰

زیر قاشقی

زیر قاشقی

 
بسیار پیش می‌آید که هنگام ‌پخت غذا به گذاشتن ملاقه یا کف‌گیر بر روی اجاق نیاز داشته باشید.
اگر ملاقه بر روی بشقابی معمولی گذاشته شود، ممکن است با تکانی کوچک بیافتد. هم‌چنین دسته‌ی آن هم در دسترس نخواهد بود و برداشتن آن سخت می‌شود.
برای این‌که محلی شکیل و مناسب وجود داشته باشد تا بتوانیم ملاقه یا کف‌گیر را زمان آشپزی روی آن گذاشته و هر زمان که خواستیم برداریم،
نیاز به ظرفی مخصوص برای این کار است؛ ظرفی که نمونه‌ای از آن را در این‌جا مشاهده می‌کنید.
انواع زیرقاشقی را از آیوپای بخواهید.
  • ۰۱/۰۵/۰۲
  • tablo baneresfahan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی