چای فرهنگ برزیلی
[caption id="attachment_50924" align="alignnone" width="300"] فروش آنلاین چایی ایرانی[/caption]
فرهنگ چای برزیل ریشه در نوشیدنی های دم کرده یا چاس (تلفظ پرتغالی: [ˈʃas] ) ، ساخته شده توسط فرهنگ های بومی منطقه آمازون و ریو حوضه دو لا پلاتا از دوره استعمار پرتغال شامل انواع وارداتی و آداب و رسوم نوشیدن چای شده است.
یک باور عمومی در برزیل وجود دارد که برزیلی ها ، به ویژه مردم شهری ، طعم بیشتری برای استفاده از قند در چای ها نسبت به فرهنگ های دیگر دارند ،
زیرا از نوشیدنی های شیرین استفاده نشده اند.
یا به سادگی جفت نامیده می شود و نوشیدنی گرم نوشیدنی گرم از کالاباش کدو chimarrão نامیده می شود ، که معمولاً با جنوبی ترین ایالت ، ریو در ارتباط است. Grande do Sul . Mate
یک نوشیدنی محبوب در سایر کشورهای آمریکای جنوبی است ، به ویژه در اطراف مردمی که در منطقه جنوبی زندگی می کنند ، که شامل فرهنگ Gaucho یا فرهنگ پامپاس است. آرژانتین ، پاراگوئه و اروگوئه .
بخصوص در پاراگوئه و در چند قسمت از مرز شمالی آرژانتین ، همسر نیز در طول روز در آب سرد مایع می شود و نام تریر را دریافت می کند.
مانند سایر کشورهای آمریکای جنوبی ، جفت به طور سنتی از یک کدو توخالی با استفاده از یک کاه نقره مست می شود ، این سنت ادامه دارد از فرهنگ بومی که جفت را به استعمارگران معرفی می کند ،
اگرچه در سایر مناطق کشور ، جفت فرآوری شده به عنوان یخ زده یخ زده است
- ۰۱/۰۲/۰۵