انواع سیخ کباب
این وسیله دارای انواع مختلفی می باشد انتخاب کردن نوع سیخ بستگی به این دارد که شما قصد پخت چه نوع کبابی را دارید
به عنوان مثال سیخ هایی که برای کباب کوبیده استفاده میشود عرض آنها پهن تر است یا برای جوجه کباب از سیخ هایی با عرض یک سانت استفاده می شود
پس به این نکته در هنگام خرید توجه کنید.
جنس بدنه
سیخ های کبابی از جنس چوب و فلزاتی مانند آلومینیوم و استیل تولید می شوند سیخ های چوبی برای کباب کردن انواع سبزیجات و گوشت قابل استفاده کردن هستند
همچنین از آنها برای کارهای تزئینی نیز استفاده میشود نوع پر استفاده سیخ های استیل هستند این مدل سیخ زنگ نمی زند به همین دلیل برای مدت های بسیار طولانی قابل استفاده کردن هستند
به شما نیز توصیه می کنیم از سیخ های استیل ضد زنگ برای کباب های خود استفاده کنید.
طول بدنه
سیخ های موجود در بازار دارای عرض و طول های متفاوتی هستند همانطور که برای شما عزیزان توضیح داده شد
سیخ هایی با عرض پهن تر را برای درست کردن کباب های نظیر کوبیده استفاده می کنند اما نکته دیگری که شما باید مد نظر داشته باشید
طول سیخ می باشد به همین منظور برای سهولت استفاده آسان تر و بهتر سیخ هایی با طول بلند تر را برای استفاده کردن انتخاب کنید.
داشتن دسته
سیخ های کبابی بصورت دسته دار و بدون دسته ساخته می شوند جنس دسته سیخ ها معمولا از چوب و پلاستیک تهیه می شوند
این مدل از نفوذ حرارت به دسته سیخ جلوگیری می کند و باعث می شود شما به راحتی بتوانید سیخ ها را بر روی آتش منقل یا کباب پز جابجا کنید.
تعداد مناسب
سیخ های کبابی را می توانید بصورت شش تایی یا بیشتر خریداری کنید انتخاب کردن تعداد سیخ بستگی به تعداد افراد خانواده شما خواهد داشت
همچنین اگر اهل سفر یا پیک نیک های خانوادگی هستید بهتر است تعداد سیخ ها را بیشتر انتخاب کنید هر چه تعداد سیخ بیشتر باشد
زمان آماده کردن کباب شما نیز سریع تر خواهد بود.
- ۰۱/۰۱/۲۸