قیچی آشپزخانه
یکی از لوازم آشپزخانه است که با آن می توانید اجسام و مواد غذایی را ببرید.
برخی از این قیچی ها قابلیت باز کردن در مواد غذایی را دارند و با آن ها می توانید پوست گردو و فندق را هم بشکنید.
این وسیله دارای دو لبه تیز و برنده است که از وسط به یکدیگر متصل شده اند. در انتهای هر قسمت یک دسته وجود دارد که با فشار دادن مکانیکی دسته ها عمل برش دادن را انجام می دهد.
این قیچی شباهت زیادی به قیچی خیاطی دارد و از نظر کارایی دقیقا مشابه نمونه خیاطی کار می کند.
با قیچی خیاطی نمی توان گوشت مرغ و ماهی را برش داد، اما با این وسیله به راحتی می توان این کار را انجام داد.
- ۰۰/۱۲/۲۷