تفاوت نحوه استفاده از سرخ کن معمولی با بدون روغن
[caption id="attachment_19494" align="alignnone" width="200"] قطعات سرخ کن[/caption]
در این مقاله به تفاوت سرخ معمولی با بدون روغن در روش استفاده می پردازیم
طرز استفاده از سرخ کن معمولی
پس از آنکه دستگاه را تمیز و خشک کردید، نوبت استفاده از سرخ کن است.
- از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
- ظرف داخلی سرخ کن برای سرخ کردن مواد غذایی مختلف، درجه بندی شده است. با توجه به نوع غذا، به اندازه مناسب روغن بریزید.
- سرخ کن را به پریز برق زده و روشن کنید.
- میتوانید سرخ کن را براساس مواد غذایی متنوع، گرم کنید. درجه حرارت را مشخص و صبر کنید تا روغن به گرمای لازم برسد.
- زمانیکه به دمای مناسب رسید، ماده غذاییتان را روی سبد گذاشته و سبد را براساس تایمر مشخص شده روی سرخ کن، در روغن غوطهور کنید.
نحوه کار سرخ کن بدون روغن
استفاده از سرخ کن های بدون روغن سادهتر است. بعد از تمیز کردن، دو شاخه دستگاه را به پریز بزنید تا روشن شود.. با توجه به ماده غذایی که قصد طبخ آن را دارید، ..
برنامه مناسب را انتخاب کنید. ماده غذایی را داخل ظرف مخصوص قرار دهید و با توجه به حجم آن، زمان مورد نیاز را انتخاب کنید.
دکمه شروع دستگاه را بزنید تا پخت غذا شروع شود. در این دستگاهها با استفاده از جریان هو
ای بسیار داغ، پخت غذا انجام میشود.
شما میتوانید تنها با استفاده از مقدار کمی روغن یک غذای لذیذ بپزید.
لوازم یدکی سرخ کن را از میتوانید از قطعه بانک تهیه نمایید
- ۰۱/۰۱/۲۸